“Аз като гражданин напълно споделям позицията на г-н Трифонов. Имам

...
 “Аз като гражданин напълно споделям позицията на г-н Трифонов. Имам
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за тезите на г-н Трифонов и Македония: Ще се опитаме да ги превърнем в стратегия на правителството

  “Аз като жител изцяло споделям позицията на господин Трифонов. Имам чувството, че хората от ПГ и симпатизантите на Има Такъв Народ я споделят. Ще се опитаме да превърнем това в тактика на държавното управление. В изявлението на господин Трифонов имаше условие за съблюдаване на контракта ”. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Повод за коментара му стана позията, която изрази Слави Трифонов във фейсбук. Той сложи две условия пред Съединени американски щати и Европейски Съюз, с цел да вдигнем ветото си за С. Македония.

ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК: Слави Трифонов: Падане на визите за Съединени американски щати и приемане в Шенген, с цел да " пуснем " Северна Македония в ЕС 

По думите на Йроданов има мек интернационален напън за смяна в Българската позиция: “Отдавна отговаряме на условието за Шенген и рухване на визите за Съединени американски щати. Крайно време е те да постъпят партньорски ”.

“Убеден съм, че по-голямата част от българите споделят изявлението на господин Трифонов. Аз не мисля, че някой би неудовлетворен, в случай че паднат висите за Съединени американски щати ”, безапелационен беше Йорданов.

Той разяснява и тематиката коронавирус.
Ето какво цели Слави Трифонов с предложенията си по разногласието със Скопие
Предложението на Слави Трифонов за разрешаване на разногласието сред България и Република Северна Македония (РСМ) не е ориентирано нито към Скопи...
Прочети повече
" Това е вирус. Нито една от ограниченията не прави работа. Вирусът се популяризира без значение дали носите маски, слагате 5-та и 6та доза или носите талисман под формата на зелен документ.   Той сподели, че е податлив да се довери на проф. Чорбанов: “Има друг метод. Във Англия има по 200 000 дневно и н е вкарват ограничения ”.

“И да се затворим отново ще има огромен растеж на заболяване. Тук е въпрос на организация. Мисля, че организацията можеше да бъде друга още от лятото насам. Йорданов уточни като проблем недоброто усъвършенстване и спиране на плановите интервенции.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР